Hyvän mielen sisustusta!




















Tässä pieni sisustusvinkki kaikille, jotka haluavat uudistaa helposti kotinsa ilmettä. Tein vuosi sitten omannäköiseni taulun etsimällä erilaisista kiinnostavista lehdistä kuvia, jotka jollain tavalla miellyttivät silmääni. Niin kuin kuvasta näkyy, aiheet ovat leipomuksista kukka-asetelmiin ja kaikkea siltä väliltä.

Tärkeintä on, että kuvien tunnelma miellyttää sinua jollain tavalla. Kuvat voidaan asetella ihan tavalliselle paperille tai kartongille. Ne voidaan laittaa lomittain, päällekkäin ja sommitella oman mielen mukaan. Ne voivat olla värikkäitä, värimaailmaltaan hillittyjä tai vaikka mustavalkoisia.


Aikakausilehdet ovat hyviä materiaalin keräämiseen. Itse löysin upeita kuvia mm. sisustus,hää -ja ruokalehdistä. Myös internetistä löytää vaikka minkälaisia kuvia ja niitä on helppo hakea. Hyvä printteri takaa kuvien laadun. Kirjakaupasta voi löytää myös kivoja kortteja, joita voi käyttää esimerkiksi yhtenä osana taulua. Kehykset kannattaa olla selkeän väriset, jotta ne eivät vie liikaa huomiota.

Itse tehdyn taulun hyvä puoli on se, että se on varmasti uniikki. Se on myös kierrätystä parhammillaan ja ei varmasti tule kovin kalliiksi, jos löytää sopivat kehykset edullisesti. Hyvä puoli on myös se, että teemaa voi vaihtaa vaikkapa vuodenajan mukaan. Senkun sommittelee uuden kokelman kuvia. Samaa ideaa voi varioida myös tilan mukaan. Keittiöön voi laittaa ehkä jotakin herkullista, lasten huoneeseen hauskaa, makkariin sensuellia jne. Kokeilkaa ja leikitelkää kuvilla ja väreillä rohkeasti! Kivaa kesäpuuhaa vaikka terassilla auringossa ja piristää kummasti myös esimerkiksi kesämökin ilmettä! :) Aurinkoista loppuviikkoa!

Mukavaa puuhaa myös kesälomalaisille! :)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runoja rakkaudesta ja elämästä

Arvostus, kunnioitus ja kultaiset säännöt

Tietoa lisää vai taitoa enemmän?