Söpötyksiä ja höpötyksiä

Iloista keskiviikkoa! Viimeiseen viikkoon on kuulunut töiden ja koulutöiden lisäksi paljon ihania asioita, ikimuistoisia hetkiä ja unelmointia kesästä. Sade on saanut ilman raikkaaksi ja pikkuhiljaa lumet alkavat väistyä ja kevään tuoksu tulla esiin. Niin ihanaa on ollut ulkoilla sateesta huolimatta. Kävelylenkki illalla ystävän kanssa sateessa, asiamukaiset varusteet päällä, ai että! Ihana käydä nukkumaan suoraan raittiista ilmasta, vetää lämmin peitto päälle ja mieli rentona mukavasta jutusteluseurasta. Suosittelen!

Viime viikko oli kovin kulinaarinen osaksi johtuen illallisvieraista ja toisaalta nautiskellen italialaista hyvässä seurassa, Suomen parhaassa italialaisessa ravintolassa. Kyllä se vaan on niin, että hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista saa hyvää ruokaa.

Viikonloppuna pyörähdin myös rakkaan ystäväni kanssa sisustus - ja puutarhamessuilla. Nautimme kyllä täysillä ihastellen kauniita pihoja,kukkasia,hyötykasveja ja sommitelmia. Mukaan tarttui muutamia ideoita ja eritoten inspiraatiota ja iloista mieltä.

Viime viikolla eräs ilta intouduin koristelemaan myös cup cake leivoksen erääseen kilpailuun. Jos haluat käydä äänestämässä sitä niin löydät kaunein cup cake- kisan oheisesta linkistä: https://www.facebook.com/leivojakoristele. Oman tekeleeni nimi on prinsessan päiväuni.

Tällä kertaa hieman vain höpöttelyä, mutta ehkä kuvat kertovat enemmän:

Tiikerirapucaesarsalaattia illalliseksi: ohje löytyy vanhoista postauksistani, kurkkaa tunnisteista kohdasta salaatti.
















Puutarhamessufiilistelyä





















Viikonlopun leikkokukat loistossaan





















Prinsessan päiväuni cup cake. Päällä sydänkoriste muotoiltu itse tehdystä marsipaanista.





















Tekaisin myös itse hieman energiapatukoita. Illat menevät luennoilla ja siellä on haastavaa saada terveellistä välipalaa. Näitä on helppo pakata mukaan. Niihin voi laittaa lähes mitä vaan kaapista sattuu löytymään. Itse laitoin luomuvoita,sitruunan mehua, mantelirouhetta, luomukaurahiutaleita, hunajaa, kuivattua omenaa ja kanelia. Nam!





















Mukavaa viikkoa kaikille! Minä hilpaisen tästä raittiiseen ulkoilmaan lenkille ja illaksi tenttiin! :)

Maria

Kommentit

  1. Herkullisen näköistä ja varmasti makuista Caesar-salaattia. Pitääpä kokeilla :) Ja vau mitä kukkia ja myslipatukoita. Slurps!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runoja rakkaudesta ja elämästä

Arvostus, kunnioitus ja kultaiset säännöt

Tietoa lisää vai taitoa enemmän?