Home Spa




















Ajattelin ottaa vapaaillan kunniaksi pienen irtioton arkeen. Laitoin saunan lämpenemään, annostelin erilaisia naamioita ja kuorintoja kasvoille ja vartalolle, leikkelin hedelmiä pieniin kippoihin, sytyttelin kylpyhuoneen ja saunan täyteen kynttilöitä ja vaihdoin spotifysta soittolistan chill out. Pienillä asioilla sai aikaan uskomattoman rentouttavan, kaikkia aisteja hivelevän ja hemmottelevan hetken keholle ja mielelle.

Kotihemmottelussa kannattaa huomioida kaikki aistit ja tehdä tunnelmasta itsellensä rentouttava. Valaistus kannattaa laittaa tunnelmalliseksi, itse nautiskelin ainoastaan kynttilänvalossa. Erilaiset tuoksut voiteista ja jalkakylvystä rentouttavat kiireisen päivän jälkeen. Rauhallinen, tunnetilaan sopiva musiikki edesauttaa rentoutumista. Itse käytän spotifyta. Sieltä löytyy levyjä jokaiseen tilanteeseen, hakusanoilla relax tai spa löytää ihania helmiä tähän tarkoitukseen. Rakastan Kenny G:n musiikkia. Se toimii oikein mainiosti osana spa- hemmottelua.
Hedelmiä ja paljon vettä





















Kynttilät ovat pieni vaiva, mutta suuri apu rentoutuessa


Naamioita ja kuorintoja kasvoille ja vartalolle

























Jalkakylpy
Happy feet :)



























Hemmottelun jälkeen nautiskelin luomu detox teetä. Todella hyvää, suosittelen.


























Hyvä kirja ja pian nukkumaan!






























Suosittelen kaikille pientä hemmotteluhetkeä! Tekee talven rasittamalle iholle hyvää, antaa voimia viikkoon ja virkistää herättelemällä kaikkia aisteja. Todellisuudessa valmisteluihin meni aikaa vain 15 min. Kyllähän sen verran löytyy, eikö?! :)

Nyt oikein mukavaa viikkoa kaikille. Pidäthän kehostasi huolta, kaikella tavalla!

Kauniita unia!

Maria

Kommentit

  1. Ihana hemmottelutuokio sulla ollut! :) Täytyy ottaa aika itsellekin joku päivä ja nautiskella myös. Tässä vähän aika sitten mietinkin, että voisin upottaa itseni johonkin hyvän tuoksuiseen voidekylpyyn ;) Pakkanen ja kuiva ilma tehnyt tehtävänsä ainakin mun iholle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runoja rakkaudesta ja elämästä

Arvostus, kunnioitus ja kultaiset säännöt

Tietoa lisää vai taitoa enemmän?