Kevätaurinko ja päivistä parhain!


Ihan pakko hieman fiilistellä sunnuntaita!

Rauhallinen aamuhetki














Kaikki neljä vuodenaikaa ovat omalla tavallaan ihania ja juuri sillä hetkellä parhaita, mutta keväässä on jotain maagista - uuden elämän taikaa. Aamulla sitä herää jo aikaisemmin senkin takia, kun valoisuus täyttää makuuhuoneen. Auringossa alkaa olemaan lämmittävää voimaa. Lenkkeilin tänään reippaasti kävellen reilu pari tuntia ja tein luonnosta monenlaisia huomioita. Ensinnäkin pajunkissat ovat jo puhjenneet. Kun niitä katseli sininen taivas taustana, ne näyttivät aivan kuin helmiltä, kaunista.




















Kevät tuo myös ihania tuoksuja. Aivan ihanaa on se, kun kävelee sellaista vanhan ajan hiekkatietä ja pikkuhiljaa auringon sulattama ja lämmittämä maa alkaa tuoksua. Tämän pystyi jo aistimaan eräällä aukealla alueella. Oli hienoa kävellä lenkkarit jalassa reippaasti, kun tie oli paljas.

Toisaalta lumimäärä on vielä aikamoinen ja pakkastakin on ollut ihan reilusti, etenkin öisin. Sen ansiosta uskaltauduin vielä jäällekin. En ollut ainoa auringonpalvoja siellä. Aika moni oli hetkeksi pysähtynyt naama kohti valoa nautiskelemaan lämmittävistä säteistä. Lumen alta paljastunut kallio houkutteli istahtamaan hetkeksi. Harmi, ettei ollut kuumaa juomaa matkassa mukana. Ihmisten kasvoilta näki kevään ensi huuman. Iloisuus, välittömyys ja muutama sananen tuntemattomien kanssa. Sunnuntaissa on sitä jotain.





















Jäälle on päästävä!




























































 Ulkoilun jälkeen tekaisin vielä pannukakkua hieman terveellisempänä sokerittomana ja gluteiinittomana kauraversiona. Päällä vaniljakastiketta, rahkaa ja mansikoita.

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava viikonloppu! Energistä viikkoa kaikille! :)

Maria

Kommentit

  1. Samoissa tunnelmissa ja samanlaisissa maisemissa vietin itsekin aikaa viikonloppuna. Yksi tämän kesän parhaimmista kevätpäivistä tähän mennessä. Kauniita kuvia olet ottanut lenkin varrelta ja hyviä huomioita luonnosta :) Itsekin olen luontoihmisenä havainnoimassa aina pieniä, kauniita asioita ympäristöstä. Pajunkissat ovat tosiaan ihan kuin helmiä <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runoja rakkaudesta ja elämästä

Arvostus, kunnioitus ja kultaiset säännöt

Tietoa lisää vai taitoa enemmän?