Vain elämää, ei sen enempää, on kaikki tää, koita ymmärtää..


Elämä on täynnä erilaisia tunnetiloja, risteyskohtia ja aikaa, jolloin toivoisi jonkinlaisia suuntaviivoja. Musiikki on hyvä tapa tekijälleen purkaa tuntemuksiaan ja toisaalta auttaa kuulijaansa samaistumaan tai muuten käsittelemään omia ajatuksiaan. Tottakai se voi olla myös sanoja kuuntelematta inspiroivaa, rentouttavaa tai toimia motivaattorina esim. treenatessa. Itse kuuntelen paljon musiikkia. Kaikenlaista ja vähän riippuen tilanteesta. Joskus se soi vain taustalla puuhastellessani kotitöitä, joskus oikein keskityn kuuntelemaan sanoituksia.

Kappaleet ovat jonkun ihmisen sanoituksia elämästä. Luultavasti aika monella muullakin on samanlaisia kokemuksia, kuin sinullakin. Maailmassa toistuu kiertukulun tavoin tietyt asiat: esimerkiksi rakkaus, ikävä, ilo, suru, onnellisuus. Näistähän ne biisitkin kertovat.Ympäröivästä elämästä. Kuunnellessani omaa nostalgisista suomi-soittolistaa kasasin kappaleista (nimistä ja sanoista) tarinan.Tässä sekoitus elämää= kappaleiden sanoituksia yhteen sulautettuna. :)

Nuorena sitä asfaltti polttaa. Silloin sanotaan vaan, että "mennyttä ei takaisin voi saada", eli hyvää yötä ja huomenta. Baarikärpänen pääsee puremaan, mutta miksi suremaan.Samaan aikaan äiti pojasta pappia toivoi ja isä toivoi, että enkeli lentäisi tyttären uniin. Rusketuraidat alkaa vilkkua ja jäätelökesä vaihtuu kotiviiniin.

Tavataan alla vaahterapuun ja toinen kysyy: "Lähtisitkö silloin kanssani järvelle, sulle sukeltaisin helmen valkean?". Tottahan toki, koska kaikki kaipaa lempee, eiks ni?! Silloin seksi vie ja taksi tuo ja eletään pitkää kuumaa kesää. Nyt on styylattu kuukaus, niin jykevää on rakkaus. Kysellään vaan, että "kuka pysäyttäisi kellot".

Muistellaan, että ekan kerran kun tavattiin hissis, enpä ois sitä arvannut, että susta tulee mun siideripissis.Siihen jäi frontside olliet. Meillä on selkeesti kemiaa, eli mannapuuroa ja mansikkaa, joten me mennään naimisiin viikon päästä lauantaina.Vuoden päästä ristiäisvieraat vielä hämmästyy kun nimeksi lapselle ei kelvannut sittenkään se pikku myy. Sitten joku käskee: osta asunto, hoida koiraa, pidä pihaa vaimon kanssa.

Välillä mietitään, että rakastuinko mä luuseriin ja toisinaan sanotaan että: "sä oot silkkii mun sylissäni". Myrskyn jälkeen on poutasää. Sitten ollaan yhdessä joka ikinen päivä ja joka ikinen yö tai sanotaan, että "kun tänään lähden, otan mukaan mitä tarvitsen". Oli miten oli. Se on vaan elämää, ei sen enempää.

http://www.youtube.com/watch?v=teFVIKbdls0

Hauskaa sunnuntaita! ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runoja rakkaudesta ja elämästä

Arvostus, kunnioitus ja kultaiset säännöt

Tietoa lisää vai taitoa enemmän?